Schilderwerk website

Ook voor schilders is een professionele website van belang! YILPS

Snel nieuwe klanten vinden en binden!

 

Inmiddels ben ik al een aantal jaren werkzaam als schilder. Dit ging naar volle tevredenheid van mijn klanten. Ik had een behoorlijke klantenkring opgebouwd, waarbij veel van mijn klanten bij mij kwamen via mond-tot-mond reclame. Inmiddels heb ik vele woningen en kantoren van de nodige verf voorzien en wilde ik doorgroeien met mijn onderneming. Echter, echte onbekende klanten kennen mijn werk als vakman nog niet. Daar wilde ik graag verandering in aanbrengen. Ik wilde graag meer naamsbekendheid in de regio. Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar een goede partij die mij hierbij kan helpen. En dit alles door middel van een professionele website!

 

Wat is er nodig om gevonden te worden door nieuwe klanten?

 

Allereerst ben ik op zoek gegaan naar het antwoord op de vraag op welke wijze zoeken en vinden zowel particulieren als ondernemers hun vakman voor al hun schilderwerk? Uit verschillende onderzoeken blijkt dat veel potentiële klanten op digitaal zoeken naar hun vakman in de regio. Daarbij letten zij niet alleen op de naamsbekendheid, maar ook op de kwaliteit van het schilderwerk dat door de vakman wordt afgeleverd. Ik moest dus op zoek gaan naar een strong website voor schilders.Belangrijk voor mij was dus dat mijn website goed te vinden was en daarnaast ook eenvoudig en snel functioneerde. Ik wilde namelijk niet na een dag lang schilderen mij druk hoeven te maken over de werking van de website en het toevoegen van nieuwe informatie. Om deze reden heb ik gekozen voor YILPS.

 

Waarom heb ik gekozen voor YILPS?

 

Het moment brak aan dat ik een nieuwe website wilde bouwen, daarvoor zocht ik  naar verschillende partijen die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van websites. Een goedkope website was voor mij eigenlijk het belangrijkste. Op deze manier kan ik scherpe prijzen blijven bieden aan mijn klanten. Er zijn andere partijen die ook de mogelijkheid bieden om een website te bouwen. YILPS is de goedkoopste in de markt. De reden hiervoor is dat je als schilder zelf een website kan maken waarbij je hen om hulp kunt vragen bij het bouwen. Door de expertise biedt YILPS een professionele website tegen lage kosten. De kosten die je betaald zijn inclusief hosting en domeinnaam met een premium support. Het handige is dat je hulp op afstand krijgt, waarbij iemand met je meekijkt en helpt met het bouwen van de website.

YILPS VS Concurrentie

Dit is uniek. In geval van concurrenten als WIX, Jimdo en Weebly krijg je geen hulp en moet je zelf uitzoeken op welke wijze je de beste website bouwt.
Ik vind dit fijn werken, doordat het zich richt op schilders en andere vakmannen die een strong website voor schilders willen bouwen mét alle gemakken van dien. Als schilder wil je je natuurlijk het liefst bezighouden met het schilderen en eenvoudig en snel je website updaten. Door gebruik te maken van dit systeem kun je op een goedkope wijze een website bouwen, waarbij je snel en eenvoudig passende beelden kunt toevoegen. Hierbij moet je denken aan de laatste schilderwerken bij een particulier thuis of bijvoorbeeld het schilderen van een kantoorpand. Daarnaast kun je ook recensies door klanten laten plaatsen. Op deze manier kunnen je potentiële klanten overtuigen van je vakmanschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Close

Vul je gegevens in en ontvang jouw website voorstel

Chat