Een goede website: de snelste weg naar succes!

Een goede website: de snelste weg naar succes voor rijinstructeurs!

Ben jij autorijschoolhouder? Gefeliciteerd, je hebt een prachtig beroep! Jij mag jongeren (en ouderen) voorbereiden op hun rijexamen en ze wegwijs maken in de wereld van het verkeer. Maar een autorijschool zonder klanten is niets, en daarom is het onder andere belangrijk om een goede website te hebben. Lees dus snel verder!

Waarom een website?

Misschien heeft jouw rijschool nog geen website. Of je hebt wel een website, maar geen goede. Wat is eigenlijk het belang van een goede website? Met een goede website kun je jezelf en jouw rijschool profileren. Je kunt laten wat jij een potentiële leerling te bieden hebt, een bredere naamsbekendheid verwerven en werken aan een goed imago (bijvoorbeeld door middel van reviews).

Geen website = minder omzet

Misschien denk je: mijn rijschool loopt al jaren zonder dat ik een website heb. Is dat nu echt per se nodig? Het antwoord: JA! Op de korte termijn ga je zonder website het hoofd ongetwijfeld nog wel boven water houder, maar door inactiviteit op de online markt gaat je op de lange termijn zeker potentiële klanten verliezen. Er komt minder vraag naar rijlessen, waardoor je omzet zal dalen. Hierbij is het zeker om in de gaten te houden dat de doelgroep van de rijinstructeur meestal jong is…

De doelgroep van autorijschoolhouders: jongeren

Je rijbewijs halen doe je meestal als je jong bent. De doelgroep van autorijschoolhouders is dan overwegend jong. Jongeren maken veel gebruik van internet, de smartphone speelt een belangrijke rol in het leven van tieners. Dus is online aanwezigheid essentieel. Omdat jongeren veel op hun mobiele telefoon internetten, is het bijvoorbeeld belangrijk dat je website responsive is. Dat wil zeggen dat de site zich per apparaat aanpast zodat de website er ook op een mobieltje mooi uitziet. Als een leerling enthousiast is over jouw rijschool is het natuurlijk geweldig als hij of zij anderen kan verwijzen naar jouw mooie, verzorgde en informatieve website. Enne,
paps en mams vinden het soms wel fijn om even te kunnen kijken wat dit allemaal moet gaan kosten… Lees hieronder wat YILPS jou te bieden heeft!

YILPS: Hulp op afstand, optimale customerservice en de goedkoopste op de markt

Het zou natuurlijk zonde zijn als je leerlingen misloopt omdat jouw rijschool geen (goede) website heeft. Een website geeft je bredere naamsbekendheid, wat er ook voor zorgt dat jouw klanten je makkelijker en sneller kunnen bereiken. Ook kun je op een website makkelijk belangrijke informatie delen, zoals jouw tarieven, jouw aanbiedingen tot aan wat voor auto’s jij hebt (dat is dan meestal juist weer heel belangrijke informatie voor de jongeren zelf…). Heb jij geen tijd of simpelweg geen zin om zelf een website in elkaar te gaan knutselen? Dan zit je goed bij YILPS. Wij zijn de goedkoopste op de markt. Bij ons heb je gegarandeerd een professionele website tegen lage kosten. Jouw wensen staan centraal en je krijgt gedegen hulp op afstand. Dankzij onze optimale customerservice geen gepieker meer over de technische kant van je website, en de hosting en je domeinnaam zijn bij de prijs inbegrepen. Kun jij je lekker blijven richten op je leerlingen… Ook geïnteresseerd in de diensten van YILPS? Neem dan snel contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Close

Vul je gegevens in en ontvang jouw website voorstel

Chat