Naamsbekendheid vergroten voor DJ’s, zo moet het!

Online je naamsbekendheid vergroten

De tijd van van gebrande CD`s met eigen mixes ligt inmiddels ver achter ons. Fysieke media worden bij het draaien steeds minder gebruikt en DJ controllers met laptop worden steeds meer de norm. Of je hier nu een voorstander van bent of niet, feit is dat we al onze sets tegenwoordig digitaal opnemen of maken met software als Ableton. We kunnen deze sets ook makkelijker dan ooit delen. Anderen mee laten genieten van jouw favoriete tracks in een strakke mix is waar we het allemaal voor doen. Live voor een publiek, maar ook online is het tegenwoordig van groot belang om gehoord te worden. Als DJ kom je niet zo ver zonder een stevige community online.

Website voor DJ`s

Wanneer je online op wil vallen, goed zichtbaar en vindbaar wil zijn is een professionele website een must. Op een online platform als Soundcloud, hoe baanbrekend ook ooit, raken minder bekende artiesten en hun geluid snel ondergesneeuwd. Er is simpelweg te veel content en als je in het oog wil springen, dan kost je dit al snel veel geld. Je ziet dat Soundcloud tegenwoordig meer als online muziekopslag dan als actief promotiemiddel word gebruikt. Het voordeel is wel dat jouw muziek op Soundcloud heel makkelijk op een website kan worden toegevoegd. Alle bezoekers, inclusief booking agencies, hebben zo direct toegang tot jouw beats en al het andere dat je kwijt wil op jouw persoonlijke website.

Grote online bereikbaarheid

Websites voor dj`s vergroten de naamsbekendheid en, net zo belangrijk, helpen met het uitdragen waar de DJ voor staat. Met een website van Yilps heb je een op maat gemaakt en uniek online uithangbord dat precies bij jou past. Booking agencies kijken naar het totaalplaatje en alleen een strakke set op Soundcloud is niet meer genoeg. Laat zien dat je het serieus aanpakt en profileer jezelf op een manier waardoor je opvalt. Bouw sneller en gerichter aan jouw community online. Dit kan voordeliger dan je misschien denkt.

Beste keuze, beste prijs

Er zijn meerdere mogelijkheden voor een goedkope website. Hier zitten alleen veel beperkingen en haken en ogen aan. Werken met standaard templates, veel advertenties en weinig tot geen flexibiliteit. Als je serieus je naamsbekendheid en online bereikbaarheid wil vergroten, dan kies je voor een partij die jou helpt met maken wat jij wil. Yilps biedt totaaloplossingen voor DJ`s die online zichtbaar willen zijn. Je kan hier zelf je website bouwen met professionele ondersteuning of wij bouwen deze helemaal voor je, precies zoals jij het wil. Snel, makkelijk, flexibel en heel voordelig, inclusief hosting en domeinnaam met premium support.

Profileer jezelf

Een professionele en onderscheidende website waarmee jij jezelf als artiest op de kaart zet is makkelijk geregeld. Bezoek Yilps.nl en vraag een website voorstel aan. Wij nemen vervolgens contact met je op om jouw wensen en ideeën te bespreken. Op basis hiervan maken wij geheel kosteloos en vrijblijvend een voorstel voor jouw online platform als artiest. Kies vervolgens het pakket dat bij je past en de site is dan binnen no time online. Yilps biedt hulp op afstand, iemand die meekijkt en helpt met de website, anders dan de concurrentie. Word zichtbaar, laat zien en horen wat jij als DJ of producer in huis hebt en bouw op een serieuze manier aan je carrière en je online community. Ga naar Yipls.nl.

“Een goede website: De snelste weg naar succes! “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Close

Vul je gegevens in en ontvang jouw website voorstel

Chat