Klantenservice

Klantenservice nodig? De verschillen tussen Wix en Yilps.

Klantenservice

Klantenservice is een middel van onschatbare waarde voor gebruiker en bedrijf. Het geeft antwoordt op vragen die er toe doen. Tevens biedt het bedrijven een beter inzicht op processen die verbetert moeten worden, binnen hun serviceverlening of product. Een bedrijf dat goede klantenservice biedt wordt doorgaans als betrokken en vertrouwelijk ervaren. Ongetwijfeld weet je hoe belangrijk klantenservice is, maar hoe belangrijk is het nu echt? We zoomen in op Wix en Yilps. Twee bedrijven met elk een andere benadering van support.

Support nodig? Chat nu met een van onze medewerkers

Gevolgen van serviceverlening

De gevolgen van matige tot slechte serviceverlening kan desastreuze gevolgen hebben voor bedrijven. Op het internet spookt het al gauw rond met slechte reviews die het imago van een bedrijf op lange termijn kan beschadigen. Bij verschillende vergelijkingswebsites waar gebruikers recensies kunnen achterlaten komen de slechte beoordelingen bovenaan te staan. Maar liefst 1 negatieve recensie kan meer impact hebben dan 100 positieve.

 

negatieve recensies

Dit onderwerp speelt uiteraard al langer, maar zeker anno 2017 is het des te meer relevant. Hoe komt dit? Vandaag de dag kun je met behulp van 1 klik op de knop een negatieve recensie plaatsen. De drempel om een review achter te laten ligt steeds lager. Dit is een gevolg van de sterke opkomst van sociale media, maar ook de hoeveelheid openbare review websites in omloop. Om te voorkomen dat een bedrijf negatieve reviews ontvangt met imagoschade als gevolg, speelt support een essentiële rol.

 

Welke vorm van support is nodig?

Support is echter wel een breed begrip. Welke vorm van support sluit het beste aan bij jouw bedrijf? Om dit uit te zoeken is het van belang om goed te weten wat de core-business is van je bedrijf en vervolgens hoe je je support daarop gaat aansluiten. Als je als core-business een regel hanteert waar je de kosten voor de klanten laag wil houden, door het communicatieproces soepel te laten verlopen, is support uitermate interessant. Ben jij als zzp’er op zoek naar hoge kwaliteit support en product, maar niet de hoofdprijs betalen? Klik dan op de onderstaande button, of zie yilps.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Close

Vul je gegevens in en ontvang jouw website voorstel

Chat