Een website maken met Wordpress

Wij zijn gedreven om jou als ondernemer op een makkelijke en toegankelijke manier te helpen. Voor het bouwen van websites maken wij gebruik van het open systeem WordPress. WordPress is zeer laagdrempelig en biedt een enorm scala aan mogelijkheden. Daarnaast vinden wij dat jij als ondernemer veel te veel betaalt bij bestaande marktpartijen voor digitale oplossingen. Deze bedrijven maken gebruik van (te) dure systemen en zijn vaak heel complex voor de gebruiker.

VOORDELEN VAN EEN WORDPRESS WEBSITE OP EEN RIJTJE

  • WordPress wordt continue geoptimaliseerd
  • Keuze uit veel verschillende thema´s
  • WordPress wordt optimaal geïndexeerd door Google
  • Handige plugins maken uitbreiding makkelijk
  • Persoonlijk te maken via het Content Management Systeem
  • Social Media is eenvoudig geïnstalleerd
  • Responsive voor mobiel en tablet
  • Relatief lage kosten

WORDPRESS WORDT CONTINUE GEOPTIMALISEERD

Door een groot team developers wordt er constant gewerkt aan het verbeteren en optimaliseren van WordPress. WordPress kent ongeveer acht updates per jaar waardoor het systeem  telkens beter en gebruiksvriendelijker wordt. WordPress wordt hierdoor vaak verkozen boven andere systemen zoals Jumbla, Weebly, Jimdo en Drupal.

KEUZE UIT VELE THEMA´S

WordPress biedt voor ieder wat wils. Met een grote hoeveelheid thema´s krijg je de website die echt bij jouw bedrijf past. Belangrijk om in de gaten te houden bij het kiezen van een thema controleert of deze regelmatig geüpdate wordt door de achterliggende aanbieder/developer. Om hier zeker van te zijn maak je een keuze uit de wat populairdere thema’s.

WORDPRESS WORDT OPTIMAAL GEÏNDEXEERD DOOR GOOGLE

Google ziet WordPress als een van ’s werelds meest vertrouwde en gebruikte systeem voor het bouwen van een website. Wanneer je een nieuw artikel online zet zal deze direct door Google geïndexeerd worden en in de zoekresultaten weergeven worden.

HANDIGE PLUGINS MAKEN UITBREIDING MAKKELIJK

WordPress geeft meer dan 31 duizend keuzen uit plugins, zowel betaald als gratis. Met deze tool kan je je website makkelijk uitbreiden. Er bestaan bedrijven die geld verdienen aan het maken, aanbieden en optimaliseren van deze WordPress tools. Voorbeelden van handige tools zijn SEO- of Google Analytics-tools. Klik hier voor een overzicht van alle plugins.

PERSOONLIJK TE MAKEN VIA HET CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Wat een groot voordeel is van WordPress is dat het een Content Management Systeem is. Dit maakt het makkelijk om de website persoonlijk te maken op een zeer gebruiksvriendelijke manier.

SOCIAL MEDIA IS EENVOUDIG GEÏNSTALLEERD

Wil jij je Social Media aan je website koppelen? Dat kan heel gemakkelijk! Klik hier voor de beste Social Media plugins.

RESPONSIVE VOOR MOBIEL EN TABLET

Het is natuurlijk mooi als je website zowel op een tablet als mobiel goed te zien is. Kies daarom een WordPress thema welke aangeeft Responsive te zijn. Dit kan je bekijken bij de specificaties van het template. Kan je het niet helemaal vinden? Bekijk voor de zekerheid of de achterliggende organisatie al wat langer bestaat en hoeveel templates zij al hebben verkocht. Dit is belangrijk aangezien er steeds meer nieuwe devices op de markt komen met andere schermafmetingen of resolutie.

LAGE KOSTEN

Als je een klein kapitaal hebt is WordPress een uitstekende keus. Een website maken kost namelijk niet veel geld. Er zijn zelfs templates en plugins die je niks kosten. Het is natuurlijk wel zo dat je bij een betaald template meer opties en mogelijkheden hebt voor je website. Een professioneel template heb je al voor 50 dollar.

Close

Vul je gegevens in en ontvang jouw website voorstel

Chat