Foto van schaakspel, als symbool voor een strijd over een WordPress-website.

Een professionele WordPress-website: Yilps of Weebly?

In de hedendaagse cultuur beginnen steeds meer mensen de wil te krijgen om voor zichzelf te beginnen. Het ‘zzp’er’ zijn is cool, vernuftig en hoor je steeds vaker voorbij komen. Een eigen bedrijf starten is de nieuwe weg naar succes, maar wat moet je daar eigenlijk allemaal voor doen? Een professionele WordPress-website?

Het aanbod voor een WordPress-website

Met de laatste ontwikkelingen binnen de online markt, is het van levensbelang om je bedrijf ook digitaal te kunnen presenteren. De meest invloedrijke manier is dan al snel het hebben van een professionele website. In de huidige markt zijn er talloze bedrijven die professionele websites aan de lopende band maken en aanbieden, maar wat zijn de krachten van die bedrijven die zich kunnen onderscheiden van de rest?  

We zoomen in op twee interessante bedrijven: Yilps en Weebly. Yilps is een innovatief bureau dat zich richt op het ontwikkelen van websites voor klanten. Yilps staat intussen bekend om haar actieve communicatie en snelle oplevering van gratis opzetjes. Weebly daarentegen werkt met een systeem dat de gebruiker zelf een website laat bouwen.

Wat zijn de belangrijkste verschillen? En welke past het beste bij jou?

Om die vragen te kunnen beantwoorden moeten we dieper in op de bedrijfsfilosofieen. Yilps is actief bezig met het leveren van gepersonaliseerde websites waar klanten zelf met het grootste gemak informatie aan kunnen veranderen. Met 1 klik op de knop wijzig je de teksten, foto’s, video’s, titels en nog meer. Een voordeel van Yilps ten opzichte van Weebly is dat wanneer er content aangepast moet worden, dat de grootte van de site er niet toe doet. Bij Yilps blijven de pagina’s, blog posts en andere informatie overzichtelijk van elkaar gescheiden. Bij Weebly loop je al snel tegen de beperkingen van hun zelfgemaakte systeem.

SEO/SEA

Een ander voordeel van Yilps ten opzichte van Weebly is dat een WordPress-website die door Yilps ontwikkelt wordt, met een veel groter gemak hoog in Google terecht komt. De nauwe samenwerking die Yilps heeft met TrendDevelopment (SEO/SEA, online marketing) bevordert dit gehele proces.

Verborgen kosten

Bij Weebly lijken de kosten verborgen te zitten binnen de beperkingen van het systeem. Loop je vast of wil je meer uit je WordPress-website halen? Dan lopen de kosten snel op. Denk aan extra kosten voor plug-ins, premium functies en meer. Echter, bij Yilps krijg je op voorhand een gratis voorstel van hoe de website eruit kan komen te zien. Je krijgt meteen een beeld van de kwaliteit en de snelheid waarmee Yilps handelt. Bij dit voorstel krijg je een accurate schatting van de kosten voor de website, geheel vrijblijvend. Voor meer informatie over de gratis-opzet en werkwijze van Yilps, zie: www.yilps.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Close

Vul je gegevens in en ontvang jouw website voorstel

Chat