Yilps vs. Wix jimdo weebly

Een gratis website! Mooier kan het niet. Overal op internet worden “gratis’ websites aangeboden op vaak verschillende manieren. Via platformen kan je zelf gratis je website maken! Gemakkelijk en snel, maar is dit wel zo?

Aanbieders van gratis websites bieden een platform waarin je via een “pagebuilder” je eigen website kan maken. Dit klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk want een website laten maken kan relatief duur en zeer tijdrovend zijn.
Toch heeft dit ook zeker zijn nadelen. Het is niet voor niets dat een website ontwikkelen duur is. Het maken en ontwerpen van een website kost gewoonweg tijd. Wanneer je dus een x aantal uur in je website steekt kan je zelf deze website maken. Leuk toch?

Wix, Jimdo, Weebly.

Over het algemeen zijn mensen geen ontwerpers. Wix bijvoorbeeld, biedt zo veel aanpassingsmogelijkheden dat de leercurve voor mensen die hier niet dagelijks mee bezig zijn zeer hoog is. Wel is het mogelijk om eerst je eigen template te kiezen en deze vervolgens aan te passen. Dit zorgt er voor dat er een ontwerp is maar nog geen daadwerkelijke website. Het invullen van een template klinkt makkelijk, maar is lastig. Het is namelijk lastig om te bepalen waar welke content moet en bijvoorbeeld hoeveel content je ergens kan plaatsen.  Daarbij het is lastig om af te wijken van een template wanneer je niet weet hoe dit moet. Dit zorgt ervoor dat ondanks het immense succes van de pagebuilders, er nog steeds gigantisch veel mensen afhaken.

Yilps

Yilps is een innovatieve online startup die dit probleem gaat tackelen. Door het ontwikkelen van een pagebuilder die niet alleen heel gemakkelijk voor de klant is, wordt er daarnaast 24/7 support aangeboden bij alle vragen en bijkomende zaken op gebied van het ontwikkelen van je website. Hierbij kan je naast de bouw van je website ook denken aan het ontwikkelen van een logo, het installeren van Google analytics en de SEO (Search Engine Optimization)  van je website.
Door gebruik te maken van gemotiveerde studenten met een studie uit het vakgebied gaat YILPS jou website samen met jou tot een succes maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Close

Vul je gegevens in en ontvang jouw website voorstel

Chat